Flere Oplysninger


Sølv og sten handler både med private (detail), og grossist kunder. Priserne på hjemmesiden uden log ind, er vist som detail priser inklusiv moms. Ved oprettelse som grossist kunde, får du et personligt log ind, der giver adgang til visning og handel med vores grossist priser.Alle priser på grossist siden er vist eksklusiv moms

For at blive oprettet som bruger af Sølv & Stens webshop, skal du følge linket 'Log Ind' øverst til højre, og klikke på 'Er du ny bruger?'  Vælg ' Retail' i dropdown menuen hvis du er detailkunde, eller 'Wholesale' hvis du er grossist kunde. Hvis du ønsker et grossist log ind kan du evt. indtaste i kommentar feltet hvad din forretning består af. Så vil vi efterfølgende godkende dig som grossist kunde.

Udover forskel på prisen, vil grossist siden også indeholde varer der ikke er tilgængelige for detail kunder. Det kan for eksempel være nye varer, eller varer der kun sælges i hele partier.

Vi forsøger at være konkurrencedygtige på alle priser, så hvis du har set en vare billigere et andet sted, er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi ofte give et godt tilbud.

Hjemmesiden er under løbende udvikling, så skulle der mangle information, eller har du bare nogle spørgsmål til varerne, er du velkommen til at kontakte os på telefon i åbningstiden, eller på mail.

Hvis du som kunde opdager fejl eller mangler, vil vi også meget gerne høre fra dig, så vi kan få fejlene rettet så hurtigt som muligt.